Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρεία Corn ‘n Roll δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του 3ου Κύκλου Νεανικής επιχειρηματικότητας του Υπουργείου Ανάπτυξης, μετά από την αξιολόγηση και κατάταξη του επιχειρηματικού σχεδίου της στην πρώτη θέση των υποβληθέντων σχεδίων στο Νομό Αττικής.

Αντικείμενο της δραστηριότητάς μας αποτελεί η ανάπτυξη καινοτόμων οργανικών-βιολογικών, λειτουργικών και συμβατικών προϊόντων με βάση το καλαμπόκι, καθώς επίσης και η κατοχύρωσή τους στον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας.

Τα προϊόντα καλαμποκιού της εταιρείας μας αποτελούν μια ολοκληρωμένη και ποιοτική επιλογή σνακ, συνδυάζοντας νοστιμιά και υψηλή διαθρεπτική αξία. Παράγονται καθημερινά από 100% ΜΗ μεταλλαγμένο καλαμπόκι και αυστηρά επιλεγμένες πρώτες ύλες. Μεγάλο μάλιστα ποσοστό του καλαμποκιού το οποίο μεταποιούμε, προέρχεται από ελληνικούς αγρούς, οι οποίοι καλλιεργούνται με τα συστήματα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης, Agro 2.1. και 2.2.

Οι συνταγές μας, η ήπια θερμική επεξεργασία των πρώτων υλών και η συσκευασία των προϊόντων μας σε προστατευτική ατμόσφαιρα διατηρούν όλα τα πολύτιμα στοιχεία του αραβόσιτου, καθιστώντας τα κορυφαία πηγή φωσφόρου, ελαίων και φυτικών ινών.

Στους συνεργάτες της Corn ‘n Roll συγκαταλέγονται οι μεγαλύτεροι ελληνικοί και διεθνείς προμηθευτικοί οίκοι, ανάμεσά τους, και ως πελάτης μας, η Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου με τη Mediterra και τα Mastiha Shops, καθώς επίσης και οι σημαντικότερες αλυσίδες Λιανικού Εμπορίου και Ψυχαγωγίας.

Τέλος, η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη κατά το πρότυπο διαχείρισης τροφίμων HACPP, βάση του CODEX ALIMENTARIUS, και έχει έγκριση για την παραγωγή και διακίνηση βιολογικών προϊόντων από το φορέα ελέγχου και πιστοποίησης ΔΗΩ.