ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΟΥ ΤΗΣ CORN 'N ROLL ΚΑΙ Η ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ

Θα εκπλαγείτε μαθαίνοντας ότι το ποπκόρν διαθέτει πολλά διαθρεπτικά πλεονεκτήματα και μπορεί να αποτελέσει ένα υγιεινό σκάκ για σας και την οικογένειά σας. Αν ψάχνετε για ένα πλούσιο σε διατροφικά στοιχεία κολατσιό ή κάτι που θα σας "κρατήσει" ανάμεσα στα γεύματά σας, το ποπκόρν μπορεί να γίνει η δική σας επιλογή για να παραμείνετε υγιείς και ικανοποιημένοι.

Σύμφωνα με τις συμβουλές της σύγχρονης διαιτολογίας, η κατανάλωση δημητριακών ολικής άλεσης μπορεί να καλύψει σημαντικό ποσοστό των προτεινόμενων ημερήσιων ποσοτήτων χρήσιμων στον οργανισμό μας ουσιών (GDA). Εκτός του ότι αποτελούν πηγή υδατανθράκων υψηλής ποιότητας και περιορισμένης θερμιδικής επιβάρυνσης, τα δημητριακά ολικής άλεσης είναι σπουδαία πηγή διαιτητικών ινών που βοηθούν στην πέψη και στη διατήρηση του σακχάρου σε χαμηλά επίπεδα στο αίμα και στη ρύθμιση της ορμόνης ινσουλίνης. Επίσης, έρευνες δείχνουν ότι η κατανάλωση δημητριακών ή καρπών ολικής άλεσης μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο εκδήλωσης ασθενειών, συμπεριλαμβανομένων των καρδιαγγειακών, της χοληστερίνης, του διαβήτη, της παχυσαρκίας και ορισμένων μορφών καρκίνου.

Τα προϊόντα καλαμποκιού της Corn ‘n Roll λοιπόν μας επιτρέπουν να απολαύσουμε ένα σνακ με υπέροχη γεύση το οποίο παράλληλα είναι σύμφωνο με τις σύγχρονες επιταγές της διατροφολογίας.